Image Alt

За нас

Без глутен

Произведени в защитена беглутенова среда

Натурални съставки

Не влагаме синтетични подобрители, които да „заместят“ глутена. Разчитаме на естествени източници и силата на природата.

Бързо и лесно

Пристигат при теб с готова рецепта, която подготвяш за 5-10 минути (+ време за печене).

Без провали в кухнята!

Продуктите и рецептите към тях са тествани многократно. И винаги с перфектен резултат.

За мен

Аз съм Борислава Люцканова, създател на издателство Вдъхновения и на безглутеновите продукти за домашно печене Yummy Natural. В тях е събран над 10 годишен личен и професионален опит и работата с беглутенови продукти. Аз самата се храня без глутен вече повече от 10 години и съм прекарала стотици часове в домашната си и професионалната си кухня в тестване на безброй рецепти. В Yummy Natural, заедно с моя екип, сме подбрали най-доброто.

Прочети повече за

Нашата философията

Вярвам в силата на чистата и здравословна храна. Най-вече вярвам, че тя може да бъде и вкусна, без да се налага да прекарваме часове в кухнята.

Създадох безглутеновите продукти за домашно печене Yummy Natural, защото искрено вярвам, че можем да се храним вкусно, без да правим компромис с качеството. И всеки ден го доказвам с работата си. За тяхното изпълнение подбрах най-качествените съставки, съчетах ги така, че да ти помогнат да пресъздадеш магията на домашно изпечения хляб, и, не на последно място, да ти спестят време, усилия и лутане в търсене на точната рецепта. Да те предпазят от провали.

Защото знам колко е трудно да приобщиш семейството и приятелите си към здравословното хранене и още повече знам колко се усложнява задачата, когато им сервираш нещо, което трябва да преглъщат с усилие, а не с любимия ни възглас „Ммммм!“, след като го опитат.

Имам високи изисквания за това какво трябва да представлява храната, която слагаме на масата у дома, за това какъв трябва да бъде вкусът и текстурата на хляба и за това какъв трябва да е животът ни – вдъхновяващ, зареждащ, енергичен и усмихнат.

Позволи ни да се превърнем в твоя най-ценен помощник в кухнята – за едно по-здравословно и вкусно готвене!

От нашите клиенти получават перфектен резултат още от първото печене 0
Са очаровани от чистия състав 0
Обожават нашите продукти. Любов от първото изпичане! 0
Ни се доверяват отново, още в рамките на същия месец. 0

Другите за нас

Отзиви

„Пробвах фалафелите, супер вкусни и лесно приготвяне. Ще пробвам всички продукти! “
Гергана Иванова
клиент
„По-вкусен хляб до сега не бях ял :))) Препоръчвам горещо!!!!!!!!!!!!!!!“
Николай Тосков
клиент
„Чисто и Вкусно! Горещо препоръчвам!“
Даниела Иванова
клиент
Страхотни БГ продукти за печене. Всичко става много бързо, а да не говорим и колко е вкусно... Спечелиха ме най-вече с чистите си стъставки.
Анита Пеловска
клиент
Направих безглутеновия хляб. Той има един голям недостатък... Толкова е вкусен, че ти се иска да го изядеш целия и е лесен за приготвяне.
Деница Ангелова
клиент
Поръчах от двата вида хлябл По-вкусно нещо не съм яла. Добре, че сте създали такива продукти и на всичкото отгоре са чисти Благодаря ви много.
Стефани Христова
клиент
Кето хляба на Yummy Natural приготвен супер бързо, забъркан и изпечен. Освен, че е много добър на вид е изключително вкусен и пухкав.
Галина Петрова
клиент
Благодаря на https://yummynatural.eu и Borislava Lutskanova за най вкусното кето брауни.
Кристина Дончева
клиент